Par- og Familietjek - en forebyggende samtale

Partjek

Et partjek vil give jer indblik i, hvordan i hver især trives i forholdet. Det vil også give jer indblik i styrker og udfordringer i forholdet, hvilket typisk opstår, når man danner par gennem længere tid og eventuelt lever tæt sammen. Formålet med et partjek er, at hjælpe jer til at styrke og vedligeholde jeres forhold i tide og over tid. Min erfaring er, at det kan have positive effekter på en lang række områder, der vedrører trivslen i et parforhold, når der ses på oplevelsen af intimitet, tilfredshed og gensidig accept. I et partjek kan man få mulighed for at stoppe op og mærke efter hvordan I hver især trives, samtidig med at få mærket efter, om der er noget som skal sættes fokus på hver for sig eller sammen.

Familietjek

Familietjek er for jer, som gerne vil sikre trivsel for alle i familien – børn, unge og voksne. Familier kan se ud på mange måder. I dag er der mange sammenbragte familier, og der ses typiske udfordringer – såsom idealet om at være en ny kernefamilie i den sammenbragte familie. Det er vigtigt at erkende, at det ikke er en kernefamilie, men at I hver især kommer med en funderet kultur fra jeres tidligere familie – både børn og voksne. Det kan kompliceres yderligere ved, at det nye parforhold skal bygges op samtidig med, at der er børn på banen fra første dag.

Uanset hvilken familiekonstellation I har, kan det være en god investering at i alle er sammen i et familietjek, for at sikre trivsel for alle og få indblik i jeres styrker og udfordringer som familie.

Par- og Familietjek - en forebyggende samtale