Jeg tilbyder akuttider, hvor det er muligt at få tid indenfor 24 timer - disse bookes på tlf. 51909430

IMG 8873 (1) (Large)

Familieterapi

I familieterapi hjælper jeg jer som familie med at få fokus på det som kan være svært og udfordrende. Det gør jeg gennem samtalen, ved at I som familie hjælpes til at opnå større forståelse for bagvedliggende mønstre og frustrationer hos hvert enkelt persons og familiens handlinger.

Familien

I familieterapi hjælper jeg jer som familie med at få fokus på det som kan være svært og udfordrende. Det gør jeg gennem samtalen, ved at I som familie hjælpes til at opnå større forståelse for bagvedliggende mønstre og frustrationer hos hvert enkelt persons og familiens handlinger.

Jeg har stor erfaring I at samtale med familier, som kan være ramt af en psykisk sygdom, stress, eller hvor både børn og voksne er ramt af egen eller nærliggende sygdom.

Der kan også være tale om at familien er udfordret af andre livsomstændigheder, hvor der er behov for hjælp og samtale så alle bliver set, hørt, og forstået.

Erfaringen viser, at mange børn, forældre og familier har stor glæde af at tale med en professionel når livet gør ondt, er svært, udfordrende eller besværligt. Vi ved at nøglen til god kommunikation er at tale sammen, lytte og forstå hinanden.

Profil Farve (1)
Ring til 51 90 94 30

Uforpligtende snak

Har du/I spørgsmål, er nysgerrig, i tvivl om terapi er noget for dig/jer - eller ønsker at booke en tid - udfyld da kontakt formularen. Jeg svarer indenfor 24 timer.

Aleksandra Boguslawska Ms7kd9ti7fq Unsplash

MPF

Medlem af Dansk Psykoterapeut Forening - MPF

Udviklet af attityde.dk